Translate

nedjelja, 24. studenoga 2013.

Evo nas

Evo nas malo opet na blogu s novim postom. Pisat ćemo o........ smartphone aplikaciji.

A to je aplikacija Pou





Naziv aplikacije: Pou
Platforme: Android, iOS, Blackberry 10...
Status: Besplatno samo na google play-u za android smartphone, na app storeu od iphone-a 2.00$ i blackberry 2.00 $

Opis: Ovo je aplikacija u kojoj se imate virtualnog kućnog ljubimca zvanog pou(slika gore). O njemu se brinete, hranite ga, čistite ga, mijenjate mu izgled. U igri se skuplja zamišljeni novac igranjem igrica i plaćanjem. Novac se koristi za: kupnju hrane, odjeće i modnih dodataka, boja za zidove, cvjeća i kupnju raznih dekoracija itd. U igri prelazite levele i otvarate nove stvari(odjeću, hranu, zidove, lopte itd.). Možete registrirati svog pou-a i posjećivati prijatelje i lajkati druge poue. Pou ima svoje 4 osnovne potrebe. A to su:
prehrana, zabava, energija i zdravlje. U igri postoje i napitci s kojim poboljšavate svog poua. Na primjer napitak za energiju, za mršavljenje itd.( to je to od našeg opisa)

Što nam se u igri ne sviđa: Neke stvari mogu biti jako skupe. Na primjer tko bi dao 5 000 novčića za jedan običan šešir. Igrica može nakon nekog vremena dosaditi. Pou nekad može jako brz ogladniti. I nekad bude bugova.

Što nam je ostavilo dobar dojam: Vrlo šarena grafika i zabavna igre. I super izgled igre, a i sam gameplay.




Trailer

Galerija slika










(Čuli smo da za windows 8 phone postoji igra slična Pou. Zove se Mou, ali nije ni u sjeni sa Pou. I ima jako malo mogućnosti. Tako da su korisnici windows 8 smartphona zapostavljeni.)


Lajkate našeg pou-a: so_cute500




Pozdrav svima do slijedećeg posta. *___________*












Nema komentara:

Objavi komentar